Företaget

Allt startade för 36 år sedan när jag började på en resebyrå. En fantastiskt rolig tid påbörjades, där jag också skaffade busskort.
Jag fick hela Europa som arbetsfält. Jag blev bl.a den f:a kvinnan som körde yrkesmässig trafik med turistbuss till/från och i Turkiet.


Jag fick även förmånen att kombinera bokningsansvar med busskörning.

Dock fick jag nog för en stund med att alltid resa. Så därför gjordes ett uppehåll en tid för en tjänst på Räddningsverket. Kunde dock inte släppa denna bransch helt och hållet. Startade därför mitt företag för 24 år sedan som en sidoverksamhet till min dåvarande anställning.  

Så trots ett nytt jobb i en helt annorlunda verksamhet så behöll jag ett litet ben kvar i resebranschen. I dag finns en stor tacksamhet för alla de ”vägar” som burit mig framåt, till där jag är idag.

Mitt företag erbjuder genom samarbete med seriösa bussbolag moderna turistbussar i många olika storlekar och utföranden. Jag och de chaufförer som tar hand om er har förutom det självklara busskortet även givetvis YKB (Yrkeskompetensbevis).

Vi arbetar med väletablerade helt fantastiska anläggningar, resmål.

Vi vet många ”guldkorn”, som vi gärna vill visa just dig/er.

För mig är reseplanering viktigt. Mitt kontaktnät har vuxit sig stort genom årens lopp.
Min målsättning har varit/ är att alltid ha det kunnandet som behövs för att genomföra en resa på ett säkert, lagligt och servicemässigt sätt.

Välkommen du/ni också till Blue Travel Resekonsulten
Hälsningar
Ann-Christine Carlén
Vi stödjer: